В новия епизод на студентската уеб комедия квартирата се превръща в любовно бойно поле

След като "Апартамент 404" се сдобива с още един обитател – хамстерът, Григор Димитров, който Стоян подари на Ванеса за рождения й ден, съквартирантите отново се разделят на два лагера. Малкото животно се оказва камъкът на раздора и въвлича двамата влюбени в ожесточен спор, който прераства в най-лютата война, която квартирата някога е виждала.

Ванеса има 68 причини да се сърди на Стоян, а той дори и не подозира за тях. В най-новия епизод на сериала, конфликтът между тях ще доведе до разпалени реплики и хранително натравяне. И точно когато спорът е на път да бъде разрешен и двамата се замислят дали не са прекалили, затишието предвещава истинска буря. Хората, които ще се окажат в окото й, са други двама съквартиранти - Велко и Бети. Те ще влязат в ролята на адвокати на двойката, а апартаментът ще се превърне в истинска юридическа кантора.

Какви ще се окажат 68-те причини, поради които Ванеса е сърдита на Стоян? Ще успее ли той да отгатне кои са? Дали двамата адвокати ще успеят да потушат спора между влюбените или ще го разпалят още повече? Разберете в новия епизод на "Апартамент 404".

Гледайте "Апартамент 404" всеки вторник и петък от 16.00 ч. във Vbox7.com. Още новини за сериала може да откриете във Facebook страницата на поредицата.