Риалити героите вече живеят заедно и извън Къщата на VIP Brother

Родителите на Александра и Даниел Петканови одобряват брака, който двамата влюбени сключиха в Къщата на VIP Brother. В това увериха реалити героите в интервю за "Събуди се”.

Даниел Петканов след излизането си от Къщата на VIP Brother (ВИДЕО)

Младото семейство вече се е срещнало лично с майката, бащата и брата на Алекс. Те приели зет си радушно. Направили дори сватбени подаръци на двойката.

"Майка ми поиска от Дани само да ме уважава и обича”, каза Алекс.

Тото: VIP Brother е красив експеримент с душите на хората

От два дни насам семейство Петканови вече живеят заедно. Казват, че се радват на реакцията на хората, които ги поздравяват и се снимат с тях на улицата.

"Нямахме търпение да излезем от Къщата и да се сблъскаме с реалността. Не се страхувахме. Светът в онова затворено пространство е много интересен и ако имаш опора в лицето на любим човек, може да останеш и цяла година вътре, но искахме да излезем навън", разкриха младоженците.

Те са категорични, че са оставили лошото зад гърба си и в съвместния им живот няма да има повече изневери и скандали.

"Разбрах, че трябва да бъда до нея и да не правя компромиси с отношенията ни", заяви Даниел.

Цялото интервю с Алекс и Дани гледайте във видеото. 

VIP Brother 2017 вече е в историята и най-известната Къща е празна и тиха, но не за дълго. Още в понеделник в 20.00 ч. по NOVA най-желаните риалити звезди се събират да живеят под един покрив, защото започва Big Brother: Most Wanted! 

Всички подробности за Съквартирантите, актуални новини и ексклузивни кадри от риалити шоуто може да откриете в сайта на VIP Brother 2017 и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във Vbox7.

За още новини харесайте страницата на Новините на NOVA във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.