Д-р Огнянова и доцент Банков пък отново ще променят правилата на играта в новите епизоди на "Откраднат живот: Чуждо тяло" по NOVA

Тази седмица д-р Хинова ще преживее истински шок от загубата на детето, като не само ще пропадне в бездна от емоции, но и ще обвини д-р Стилянова за голяма част от свеото нещастие.

По темата

Нов човек ще влезе в любовен триъгълник с Вяра и Борис, а една среща в бар ще предизвика неочаквани събития. Доцент Банков ще получи юмрук в лицето, който ще го върне към стара история от младежките му години. Той ще направи и първа крачка към д-р Огнянова. Директорът на болницата ще отправи покана за театър, но вечерта ще се окаже по-сложна, отколкото двамата се предполагали.

"В реалния живот също съм прекрачвала граници. Истинската любов не трябва да се крие", признава Диана Димитрова в интервю за Vesti.bg, коментирайки развитието на отношенията между д-р Огнянова и доцент Банков. Актрисата добавя, че двамата ще продължат да рушат границите, които именно директора на МБАЛ "Св. Кирил" е поставил.

Ще успее ли д-р Хинова да се справи с травмите, за да продължи напред? Кой ще попадне между Вяра и Борис и защо доцент Банков ще се окаже нокаутиран в собствената си болница? – зрителите ще разберат в новитеепизоди на "Откраднат живот: Чуждо тяло" тази вечер, от 20:00 ч. по NOVA. 

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а всички епизоди можете да гледате отново в NOVA PLAY.   

  1. Получавайте най-важното от деня в пощата си

    Имейл адрес