Не пропускайте Национална лотария всяка събота от 19.30 ч. по NOVA

Предколедно 30 големи късметлии грабнахa чекове за внушителни печалби от щедрите билети и лото игри на Национална лотария. В предаването на 16 декември по NOVA Захари Бахаров и Рая Пакова раздадоха забележителните 1 119 600 лева. Всички късметлии и цялата публика в студиото получиха сребърна пара от Национална лотария, която да им носи още повече късмет и щастие през новата година. 

С най-голяма печалба се отличи Любка Димитрова от град Сапарева баня, която ще харчи внушителните 500 000 лева от билет “Подаръци всеки ден“. Любка работи като камериерка. “Чувството да спечелиш е страхотно“, каза късметлийката.

Чекове за страхотни печалби от 100 000 лева грабнаха Анета Рангелова от град Кюстендил от билет “Супер Лото + 2017“, Златина Дамянова от град Пловдив от билет “Златните пирамиди за милиони“ и Румяна Денева от град Русе от билет “Американско бинго 2“. Билет “Кеш х 10“ зарадва щастливеца Недялко Христов от град Разград със страхотните 50 000 лева.

Цветанка Русева от град Варна позна и петте печеливши числа във второ теглене на играта Лото 5/35 “Златната топка“ и ще харчи чудесните 20 000 лева. Три печалби от 10 000 лева паднаха в град София през последните дни. Кирил Гегов попадна на страхотната сума в билет “Мега Пакет“, късметлийски за Десислава Шангова бе билет “Silver & Gold“, а Лилия Петкова грабна 10 000 лева от билет “Златните пирамиди за милиони“.

Чекове за печалби от 10 000 лева получиха и Силвена Йорданова от град Русе от билет “Американски долари“, Валя Влаева от село Сейковци  от билет “Карибско съкровище“, Илияна Седевчова от град Бобов дол от билет “Мечтаният дом“, Илиян Марков от град Дупница от билет “Лото + 2017“ и Недялка Шкодрова от село Радилово от билет “Златната 7“.

Четирима късметлии бяха на крачка от джакота от 2 000 000 лева, включващ къща, спортна кола и 10-дневна екскурзия в Дубай в играта “Лото 6 от 47“. Румен Русинов от град София, Божидар Стоянов от град Самоков, Емил Георгиев от град Плевен и Александър Добрев от село Герман познаха петици и грабнаха по 5000 лева. Същата сума си спечели и Георги Кацаров от град Пловдив, но от играта “Лото Спорт“.

Двама късметлии от Благоевград грабнаха печалби от 5000 лева. Късметлийски за Марин Тодоров е билет “Китайски дракон“, а за Роза Георгьовска билет “Златната мина“. Две печалби от 5000 лева паднаха и в град Пловдив. Вера Чобанова грабна разкошната сума от билет “Американско бинго 3“, а Велизар Симеонов от билет “Кеш x 20“.

Чекове за печалби от 5000 лева получиха и Георги Георгиев от град Нова Загора от билет “Кеш х 50“, Ангел Младенов от село Ружинци от билет “Перфектният подарък“, Николай Михайлов от село Долни Вадин от билет “Двойно кафе“ и Даниел Димчев от град София от билет “Ново Бинго“.

Милена Тодорова от село Сирищник откри 11 думи в билет “Кеш Кръстословици 2“ и си спечели 5000 лева. На печалби от 5000 лева се радват и Пламен Донев от град Приморско от билет “Околосветско пътешествие“, и Нели Василева от град Сливен от билет “Подаръци всеки ден“.

Вие може да сте следващият късметлия в игрите. Не пропускайте Национална лотария всяка събота от 19.30 ч. по NOVA.