В интервю за "Събуди се" актьорът разказа още за професионалните си ангажименти и за дъщеря си

Актьорът, влязъл в ролята на доц. Банков в хитовия медицински сериал "Откраднат живот", ще бъде водещ на традиционния благотворителен спектакъл "Българската Коледа" на 25 декември и призова зрителите на NOVA да се включат в каузата.

"Ще водя с най-голямо удоволствие. Видях в Александровска, а и в други болници с какво са се сдобили благодарение на "Българската Коледа". Всички хора, които са получили помощ от тези апаратури, са много щастливи и признателни. Точно затова има смисъл и ви призовавам да станете част от "Българската Коледа", допълни той. 

По темата

В студиото на "Събуди се" той разказа още за най-значимите за него събития от 2017 г., както и за преживяванията си на снимачната площадка на "Откраднат живот". 

"За мен едно от най-значимите събития за тази година е "Сляпата Вайша" на Тео Ушев. Освен това мисля, че тази година излязоха и доста стойностни и много на брой български филми", каза още звездата.

Луиза Григорова: Преоткрих Юлиан Вергов в “Откраднат живот”

"Беше ми изключително приятно да участвам в "Откраднат живот", но и много натоварващо. Интересното беше, че снимките са изключително изморителни, но аз исках още и още. Неусетно тази натовареност те затиска, но след това те дърпа в много креативна посока", сподели Юлиан Вергов.  

Какво още каза актьорът за киното, за дъщеря си и за предстоящия концерт за „Българската Коледа” – цялото интервю гледайте във видеото.

Не пропускайте спектакъла "Българската Коледа", който ще бъде излъчен на 25 декември от 20.00 ч. по NOVA и БНТ.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.