Не пропускайте премиерата на трилъра от създателите на “Черният списък” на 2 януари от 20.00 ч. по NOVA

Холивудската звезда Уесли Снайпс организира най-опасната хазартна игра в премиерния за българския ефир хитов сериал “Играчът”. Смразяващият трилър от изпълнителните продуценти на “Черният списък” ще направи своя дебют на 2 януари от 20.00 ч. по NOVA.  Автор на историята е сценаристът Джон Роджърс, известен с работата си по друга известна криминална поредица – “Честни измамници”, и култовата фантастика “Трансформърс”, а режисьор на “Играчът” е номинираният за БАФТА Бхарат Налури, който е сред двигателите на култовият шпионски сериал “Фантоми”. Освен Уесли Снайпс, в “Играчът” зрителите ще видят звездата от “Експериментът” Филип Уинчестър, Чарити Уейкфийлд и Деймън Гиптън.

Филип Уинчестър влиза в ролята на бившия агент от ФБР Алекс Кейн, който неохотно се превръща в участник в перверзната хазартна игра на вековно тайно общество, където залозите се измерват в престъпления и човешки животи. Членовете на този анонимен и аморален клуб, принадлежащи на най-богатите слоеве от обществото, залагат чрез г-н Исая Джонсън (Уесли Снайпс) на вероятния изход от ужасни престъпления.

За да открие убийците на съпругата си, Алекс Кейн се превръща в новия играч в този смъртоносен хазарт. Ще успее ли той да разруши организацията отвътре и да отмъсти за смъртта на съпругата си? Или пък това, което казват, ще се окаже истина: "Казиното винаги печели"?

Не пропускайте премиерата на трилъра “Играчът” от 2 януари, всеки делничен ден, от 20.00 ч. по NOVA.