Темите и гостите в сутрешния блок в сряда от 6.20 ч. по NOVA

"Здравей, България" в сряда търси каква ще е съдбата на 3-годишните недохранени и бити   близначета в безпомощно състояние след ареста на майка им. В предаването с водещи Аделина Радева и Виктор Николаев ще видите още:

Нова измамна схема. Мъж се оказа собственик на 5 кредита след кражба на личните му данни.

Бивш военен се барикадира в дома си, стреля по полицаите  и ги държа на крак цяло денонощие. На живо - каква е развръзката.

17-годишно момче e в кома, след като падна от третия етаж на център за деца с увреждания. На живо - какви са причините за инцидента?

Държавата срещу агресията в клас. Ще има ли камери в училищата и детските градини? Разговор със заместник - министърът на образованието Деница Сачева.

Кои са най-харесваните български политици и вярват ли хората на първите мъже в държавата? Последното социологическо проучване на "Тренд".

И още - бум на отровени кучета в парковете. Кой ръси с отрова за мишки и антифриз градинките?

Мъж си купи две винетки за един камион. Ще му върне ли държавата парите?

Филтър в комина срещу мръсния въздух. Ще проработи ли европейският опит у нас?

След 9 -  В нова форма - Люси Иларионов се качва в колата на Ива и Мон Дьо.

Коментирайте темите на Facebook страницата на предаването, а отговорите на въпросите ще научите само в "Здравей, България" в сряда, 21 февруари, от 6.20 ч. по NOVA. Дискусиите, коментарите и новините в "Здравей, България" можете да слушате и по Радио NOVA NEWS в София, Велико Търново и Кюстендил.