Гледайте в предаването тази вечер от 23.00 ч. по NOVA

“Господари на ефира“ разполагат с кадри, разкриващи сензационната изповед на един от делегатите на конгреса на Българския футболен съюз относно оказания натиск за гласуване в полза на Боби Михайлов за президент на организацията. Миналата седмица бяха показани куп нередности около избора на нов президент на БФС, бюлетините и начина, по който са проведени изборите.

Освен това, в днешното предаване зрителите ще видят и как Боби Ваклинов успя да връчи “Златен скункс“ на вече бившия заместник-председател на Народното събрание – Валери Жаблянов и как той прие заветната награда. Господарите ще надникнат зад кулисите на шести сезон на “Като две капки вода“, за да видят как премина подготовката на един от най-колоритните участници – Софи Маринова. Няма да пропуснат и темата с високо напрежение през последните дни – коя е най-новата бизнес дама на България, която стана собственик на ЧЕЗ.

Не пропускайте да видите какви методи за натиск в БФС ще бъдат разкрити в “Господари на ефира” тази вечер от 23.00 ч. по NOVA.

Ако сте пропуснали вечерното предаване от 23.00 ч., може да го гледате отново всеки делничен ден от 17.30 ч., в ефира на NOVA.