Вал прави опит да разкрие истината на Ани

Първият кръг от надпреварата за нърдове започва с много комични ситуации в новия епизод на уеб сериала "Новакът". Вал прави опит да признае на Ани истинската причина да се присъедини в турнира, но е разколебан. Ще успее ли да се справи с първото предизвикателство за геймъри, проследете във Vbox7.com.

Константин Кънев дава старт на състезанието "The Ultimate Nerd Challenge" с турнир по двойки на "Mortal Kombat". Докато конкуренцията между геймърите за победата се засилва, Вал с никнейм "Постер" продължава да прави опити да се впише в групата, попадайки в редица забавни инциденти и предизвиквайки гнева на Алфата. "Новакът" иска да разкрие на Ани защо участва в надпреварата, но планът му се проваля. Каква е причината, гледайте във втория епизод на уеб продукцията във Vbox7.com.

Двойките в турнира са ясни – Алфата срещу Жеко и Вал срещу Ани. След края на първия кръг, Жеко и Вал се сприятеляват. Кои файтъри ще си изберат геймърите и кой ще стигне до финала, вижте в уеб сериала "Новакът".

Как ще завърши първият турнир по пътя към победата? Кой ще спечели точка и ще успее да се приближи до титлата "Най-велик нърд на България", не пропускайте в новия епизод на "Новакът".

Не пропускайте всяка сряда нов епизод на "Новакът" във Vbox7.com.