Гледайте тв играта от 18.00 ч. по NOVA

В последния епизод на телевизионната игра “Семейни войни“ участваха отборът на Дундакови и семейство Стойчеви. Това бе петото поредно участие на шампионите от семейство Дундакови и за отбора им победата беше от изключителна важност.

В началото на играта двете семейства си размениха по един рунд, а напрежението се покачи след третия, когато Дундакови откраднаха точките и поведоха с 208:59 точки. Това даде сили на отбора и те успяха да завършат с краен резултат 366:290 точки в тяхна полза.

В “Бързи пари“ шампионите отново събраха 200 точки и прибавиха от това предаване още 6000 лeвa към спечелената до момента сума. Освен това си заслужиха и бонус от 5000 лeвa, с което печалбата им нарасна до 20 000 лeвa.

Изпращаме семейство Дундакови към мечтания Париж, а в студиото посрещаме следващите шампиони. Това е отборът на семейство Шушанови от Пловдив, а първата им игра е срещу семейство Добреви от Перник.

Как се става петкратен победител в предаването, ще ни припомнят пъстрите и забавни участници от семейство Шушанови. Гледайте ги днес в “Семейни войни“ от 18.00 ч. по NOVA.