“Пъзел: Похитени“ е заглавието на продукцията, в която ще участва също Бойко Кръстанов

Уеб сериал с участието на Асен Блатечки започва тази есен във Vbox7.com. Снимките вече са в ход, а зад мащабния проект стои продуцентският екип на 7Talents. Амбицията на екипа е продукцията да се превърне в един от най-мащабните онлайн сериали, създавани до момента в България по отношение на техника, ефекти и актьорски състав. Какъв е сюжетът и кои са останалите звездни участници, това разказва Габриела Андреева специално за Новините на NOVA.

“Пъзел: Похитени“ е заглавието на спиращия дъха екшън-трилър. Освен “лошото момче“ на българското кино и театър Асен Блатечки, на когото е поверена главната роля, звездното участие в сериала се допълва от талантливия Бойко Кръстанов.

“Това е първото ми участие в уеб сериал. Напоследък снимането на сериали се превърна в по-доброто продължение на киното. Последните години телевизионните сериали са не само по-добре написани, но и по-добре заснети, по-добре изиграни от филмите. Моето мнение е, че бъдещето на филмово изкуство е в интернет”, споделя Асен Блатечки.

“Моята роля е на един от лошите. В интерес на истината в българското кино не съм играл такова нещо, такива роли съм играл в чужди продукции. Ще видим как ще се приеме. За първи път чета наистина добър български сценарий”, разкрива Асен Блатечки.

“Моят персонаж сега прохожда в престъпния бизнес. Той е под крилото на героя на Асен Блатечки – Зак, който е негов ментор и го внедрява в престъпния свят. Продукцията ме спечели със сценария на първо място и формата. Мисля, че 12 епизода по 10 минути в интернет е добра идея и мисля, че може да бъде успешно. Гледайте го!”, разказва Бойко Кръстанов.

Сценарият е дело на екипа, работил по проекти като “Под прикритие“ и “Дъвка за балончета“.

Очаквайте новия екшън-трилър сериал “Пъзел: Похитени“ през есента във Vbox7.com.