Новата продукция на NOVA се излъчва всеки делничен ден след емисията новини в 16.00 ч. с анализ на актуалните теми и задълбочени дискусии

Публицистичното предаване "Плюс-Минус. Коментарът след новините" е най-новото попълнение в портфолиото на NOVA. Водещите Кузман Илиев и Владимир Сиркаров вчера дадох силен старт на формата, привличайки над 35% от зрителите пред екраните в съответния часови пояс,  докато делът на бТВ по същото време беше повече от два пъти по-малък. Също около два пъти по-голям дял от бТВ по това време, "Плюс - минус. Коментарът след новините" постигна и сред активното население (18-49 г.), а сред по-младите зрители на възраст 18-34 - над 3 пъти.

Новата продукция в ефира на NOVA се излъчва всеки делничен ден след емисията новини в 16.00 ч. с анализ на актуалните теми и задълбочени дискусии. Тази седмица водещите започват и специална поредица за прехода в България с ключовите фигури, участвали в процесите след 1989 година. Освен политиците, думата ще имат и хора с интересна съдба по време на събитията, но останали извън публичното пространство.