Гледайте премиерата на романтичната драма на 23 ноември, петък, от 21.00 ч. по KINO NOVA

Двама от най-харесваните и коментирани актьори днес са в главните роли в следващата филмова премиера в "Премиера в петък по KINO NOVA". Този петък от 21.00 ч. зрителите на KINO NOVA ще могат да ги гледат в невероятната история на романтичната драма "Светлина между два океана" - разказ за двама влюбени, които се изправят пред неочаквано труден и емоционален избор в живота си.

Звездата от "Срам" Майкъл Фасбендер и притежателката на "Оскар" Алисия Викандер изиграват трудните образи на бившия военен Том Шербърн и неговата смела съпруга Изабел. Сред интересните факти около продукцията е, че екранната любов между главните актьори се пренася и в живота. По думите на самата Алисия по време на снимките тя и Майкъл мигновено се влюбили един в друг. Днес двамата са щастливо обвързани в брачен съюз.

Сюжетът на премиерната лента "Светлина между два океана" се върти около живота на бившия военен, който се завръща у дома в Австралия, а по-късно е назначен за пазач на фара на Янус Рок. Той става единственият обитател на този отдалечен от брега остров и се надява, че усамотението ще го откъсне от кошмарите на войната. Смелата и решителна Изабел, която сама е пожелала да сподели с Том суровото ежедневие насред океана, е на гроба на мъртвородения им син, когато изведнъж чува бебешки плач. След няколко безуспешни опита да се сдобие с дете, тя е на мнение, че губи разсъдъка си. Но вълните наистина са изхвърлили на брега лодка, в която има мъртво тяло на млад мъж и все още живо бебе. Том започва да настоява да докладват за инцидента, но Изабел ще направи всичко възможно, за да го спре.

Какъв избор ще направят и как ще повлияе той на отношенията им? Не пропускайте да гледате този петък от 21.00 ч. в премиерния филм "Светлина между два океана", част от кампанията на филмовия канал "Премиера в петък по KINO NOVA".