Не пропускайте най-щедрото шоу и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA

Захари Бахаров връчи ключовете за чисто нов автомобил на късметлията Тодор Бончев в шоуто на 24 ноември по NOVA. Участникът победи в играта “На крачка от късмета“ и се сдоби с разкошната кола Fiat Tipо, паркирана в студиото.

“Чувствам се чудесно“, каза Тодор. Той беше много изненадан от бързата развръзка в играта. Участникът извървя късметлийския път до автомобила благодарение на монети с номера 7, 4, 10 и 6. Тодор е на 60 години от град Стара Загора. В студиото го придружаваше неговият син. Тодор разказа, че един от любимите му билети е “Коледен Календар“.

Веселин Борисов от Монтана и Тинка Стериовска от Пловдив изпробваха късмета си за максимална печалба от 84 000 лева в играта “Сейфове“. Веселин отвори пет сейфа и си спечели 18 000 лева. В един от тях попадна на “Х“.  Тинка си натрупа 19 000 лева, но за съжаление попадна и на два хикса. Вторият намали печалбата ѝ наполовина и Захари я изпрати със сумата от 9500 лева. Веселин имаше възможност да утрои своята печалба със златните сейфове, но за съжаление не успя. Неговата сума също беше намалена наполовина и той ще харчи 9000 лева.

Илияна Георгиева бе големият финалист в играта “МЕГА ДЖАКПОТ“ на Национална лотария. Щастливката е на 34 години от Варна. “Колелото на късмета“ определи за Илияна сектор със сума в размер на 100 000 лева. Участничката започна уверено своята игра и още в третата сфера я очакваше бонус печалба - 7-дневен All inclusive круиз за двама до перлите на Близкия изток – Дубай, Оман и Абу Даби. “Вижда ми се превъзходно“, възкликна тя след чудесната изненада.

Късметлийката натрупа 25 000 лева, а след това направи и първото грешно предположение. Въпреки грешката, участничката реши да рискува и печалбата ѝ нарасна до 30 000 лева. След този адреналин, щастливката сложи край на играта си.

Не пропускайте най-щедрото шоу и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA.