Гледайте комедиите "Лъжльото" от 13.00 ч. и "Смахнатият професор 2" от 14.50 ч.

Забавен следобед очаква зрителите с филмовата програма днес по NOVA. Актьорът Джим Кери ще се окаже най-смешния лъжец в комедията "Лъжльото" от 13.00 ч., която гарантира забавен хаос от истерични перипетии и незабравими ситуации. Филмът е втори за дуото между режисьора Том Шедиак и Джим Кери след "Ейс Вентура: Зоодетектив", а за изпълнението си в него Кери в номиниран за "Златен глобус”. 

"Лъжльото" разказва за важния житейски избор между кариерата и семейството, както и колко важно е да казваме истината. Флетчър Рийд (Джим Кери) е устат и остроумен адвокат и изкусен лъжец. Когато малкият му син Макс (Джъстин Купър) духва свещичките на тортата навръх петия си рожден ден, той си пожелава само едно - баща му да не може да изрече нито една лъжа за 24 часа. Когато желанието на Макс се сбъдва, Флетчър разбира, че най-голямото му оръжие - неговата уста - се е превърнало в най-голямата му слабост. 

В комедията "Смахнатият професор 2" от 14.50 ч. с пълна сила пък се проявява комедийният гений на Еди Мърфи. Пълният професор Клъмп, с чиято роля забавлява Мърфи, прави всичко възможно, за да заличи развратното си второ "аз". Той обаче с ужас открива, че то се проявява в най-неподходящите моменти – на риск са изложени дори сватбените планове с колежката му Денис Гейнс, чиято роля изпълнява Джанет Джексън.

Не пропускайте развръзката в комедиите "Лъжльото" от 13.00 ч. и "Смахнатият професор 2" от 14.50 ч. по NOVA. 

Редактор: Elena Mehandzhiyska