Не пропускайте новогодишната празнична програма в ефира на NOVA

В навечерието на Нова година въображението се преплита с реалността в един невероятен спектакъл на световноизвестния Цирк дю солей от 22.00 ч. по NOVA. Завладяващото представление е вдъхновено от най-касовия филм на всички времена – “Аватар”, а зад реализацията му стоят  режисьорът на лентата Джеймс Камерън и Twentieth Century Fox.

Това не е първият общ проект на Камерън с канадският Цирк дю солей. През 2012 г. Джеймс Камерън бе продуцент на 3D-киноверсия на друго шоу на цирка заедно с неговия директор Даниел Ламар, която има голям успех.                                                   

"С годините открих за себе си изключителния талант и въображение на артистите на Цирк дю солей. Сега имаме обща цел: да покажем на зрителите друго ниво на цирковото развлечение. Именно това искам от този проект", споделя Камерън, а резултатът е невероятен визуален пир за зрителите.

След завладяващия визуален спектакъл на Цирк дю солей новогодишната нощ по NOVA продължава с концерта на популярния поп изпълнител Бруно Марс и невероятното шоу на Victoria’s secret 2018, които ще заредят ефира с още настроение след полунощ.

Не пропускайте празничната програма с “Цирк дьо Солей: Аватар” от 22.00 ч. по NOVA.