Не пропускайте сезон 10 на комедийната поредица всеки делничен ден от 23.00 ч. по NOVA

Всичко е любов с десети сезон на култовия комедиен сериал “Теория за Големия взрив”, който стартира днес в 23.00 ч. по NOVA. Много забавни моменти, неочаквани обрати, смях, приключения и приятни емоции очакват зрителите всяка делнична вечер с преживяванията на брилянтните физици Ленърд и Шелдън, които разбират порядъка във вселената, но гениалността не им помага в общуването с хората, най-вече с жените. Всичко това се променя, когато свободомислещата красавица Пени се нанася в съседния апартамент, а между нея и Ленърд започват да прехвърчат искри.

 Благодарение на интересната си история и невероятната актьорска игра, отличената с “Еми” и “Златен глобус” комедия се е превърнала в съвременна класика, съизмерима с поредицата “Приятели”, а авторитетното издание TV Guide го поставя на 52 място сред 60те сериала на всички времена.

В десети сезон Ленърд и Шелдън няма да изневерят на себе си и ще продължат да забъркват все по-интересни ситуации, от които ще им е трудно да се измъкнат. Ленърд и Пени ще преживеят своята втора сватбена церемония, а Шелдън и Ейми ще заживеят заедно в опит да заздравят връзката си.

Ще победи ли любовта им? Гледайте в десети сезон на култовия комедиен сериал “Теория за Големия взрив” всяка делнична вечер в 23.00 ч. по NOVA.