Не пропускайте щедрото шоу и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA

Елисавета Русанова ще се вози в чисто нов автомобил от Национална лотария през новата 2019 година. Късметлийката победи в играта “На крачка от късмета“ в шоуто на 5 януари по NOVA и с голямо вълнение се настани в прекрасната кола.

“Страхотно се чувствам. Автомобилът е червен, в моя цвят“, каза с усмивка щастливката. Късмет по пътя към успеха и донесоха монети с номера 3, 6, 11 и 8. Елисавета участва в предаването благодарение на билет “Silver & Gold“.

Kъсметлиите Димитрийка Ситнова и Милен Епчински поставиха чудесно начало на новата година със страхотни печалби от щедрите “Сейфове“.

Димитрийка участва в шоуто с билет “Супер Лото+ 2018“. Милен беше на сцената на късмета благодарение на играта Лото 5/35 “Златната топка“. Той разказа, че вече е печелил 5000 лева от играта “Лото 6 от 47“ и си търси кола. Димитрийка пък сподели, че ще играе за децата и внуците си.

Веднага след старта на играта и двамата участници отвориха по един сейф със символ “Х“. Димитрийка заложи на рождени дати и успя да си спечели 25 000 лева. Милен си натрупа 12 000 лева, но отвори и последния хикс, който прекрати играта и го изпрати с 6000 лева.

С голямо вълнение Димитрийка посрещна златните сейфове, които ѝ дадоха шанс да утрои печалбата си. С първия си избор участничката попадна на хикс и предпочете да не рискува. Тя ще харчи печалба от 25 000 лева.

Първият късметлия за новата година, който се изправи пред възможността да играе за внушителния джакпот от 2 400 000 лева, e Петър Петров.  Той победи своите конкуренти в играта “МЕГА ДЖАКПОТ“ благодарение на най-голямото изтеглено число – 34, което го изпрати при “Колелото на късмета“. Благодарение на чудесната си игра на сферите късметлията спечели 40 000 лева и 5-дневна почивка за двама в Дубай. С парите планира най-напред да погаси заема си.

Не пропускайте щедрото шоу и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA, когато нови късметлии поемат по пътя към печалбите в игрите.