Не пропускайте щедрото шоу и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA

21-годишната Елеонора Бельова победи в играта „На крачка от късмета“ в шоуто на 12 януари по NOVA. Благодарение на късмета си в Национална лотария младата шофьорка се сдоби с чисто нов автомобил Fiat Tipo.

В предаването я доведе билет „Златната рибка“. „Много добре се чувствам. Златната рибка изпълнява всички желания. Нямах си кола“, каза развълнуваната участничка, когато се настани в автомобила. Тя прекрачи финалната линия благодарение на монети с номера 7, 5, 12 и 9, на които беше нейната снимка. За да я подкрепят в студиото бяха родителите и приятелят ѝ.

Kъсметлиите Георги Янков и Надя Виденова участваха в играта „Сейфове“. Георги беше на сцената на богатството благодарение на билет „Супер Лото+ 2018“, а за неговата опонентка късметлийски бе „Мечтаният дом“.

Георги започна с отварянето на първия сейф с „Х“, докато Надя си спечели 5000 лева. За съжаление, играта приключи неочаквано рано и за двамата участници, след като Георги отвори втори пореден сейф с „Х“. Захари го изпрати с утешителните 1000 лева. Надя получи шанс да утрои своите 5000 лева. Още в началото обаче попадна на хикс и предпочете да не рискува, като си тръгна със сумата от първи кръг.

Късметлията Румен Радев изпробва късмета си за внушителния мега джакпот от 2 400 000 лева в Национална лотария.  С първото вярно предположение на сферите той си спечели 10 000 лева. Съвсем в началото последва и първата грешка, която разколеба участника. Все пак той продължи да играе и си натрупа общо 20 000 лева, с които се отказа.

Късметлията беше в студиото благодарение на билет „Супер Лото+ 2018“. В шоуто го придружаваше неговият син.

Не пропускайте Национална лотария и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA.