Темите и гостите в предаването тази неделя от 8.00 ч. по NOVA

Дипломация в ход – какво е развитието по казуса с либийския танкер и ситуацията около пакета "Мобилност"? Гост в студиото на "Събуди се" в неделя е вицепремиерът и външен министър Екатерина Захариева.

Силно начало на годината се очертава за Гери-Никол - с нова песен, нова татуировка и нова любов.

За посттравматичния стрес при военните говорят двама български рейнджъри. Възможно ли е един войник да се възстанови напълно след военни действия? Очаквайте в репортажа на Християния Червенкова.

Любов, загуба, слава и вяра – животът на събеседниците на Мон Дьо прилича на мрачна и стръмна пътека с много завои. Павел и Венци Венц са готови за истината от първо лице.

Ексклузивно: дни след българската премиера на най-хитовия сръбски филм в последните 20 години, пред камерата на "Събуди се" застава главният актьор от "Южен вятър" - Милош Бикович. За любовта към актьорската професия, работата с Никита Михалков и защо получи лично медал от руския президент Владимир Путин, разказва пред репортера Драгомир Танев.

Уроци по оцеляване в един мъжки спорт. Краси Боев ще попита за успешната формула най-добрата българска футболистка за последните три години - Евдокия Попадинова. Освен в България, тя влезе в историята и като първата българска футболистка с шампионска титла от студентското първенство на САЩ.

Гледайте "Събуди се"  с водещ Мартина Ганчева тази неделя от 8.00 до 11.00 ч. по NOVA.