Спортната журналистка Инес Павлова разказа кои са претендентите за титлата в "На кафе"

За първи път на голям мъжки тенис турнир организаторите решават да направят още една битка, но за красота, присъствие и привлекателност. 12 от участниците на тазгодишния турнир по тенис Sofia Open са селектирани за титлата Мистър Sofia Open, един от които ще се окичи с лента и ще получи специална награда. 

Спортната журналистка Инес Павлов разкри пред Гала в "На кафе" кои са претендентите за признанието - първият победител на турнира Sofia Open - Роберто Баутиста Агут, грузинецът Николоз Басилашвили, италианците Матео Беретини и Андреас Сепи, Фернандо Вердаско, Стан Вавринка, Ласло Джере, Димитър Кузманов, Данийл Медведев, Гаел Монфис, Карен Хачанов и Стефанос Циципас. 

Павлова покани Гала да бъде част от журито, което е съставено от популярни дами, но феновете ще бъдат тези, които ще вземат крайното решение за победителя. Всеки желаещ може да даде своя глас на страницата на Sofia Open във Facebook. Един от всички гласували ще получи двоен билет за полуфиналите и финала на първенството. 

Победителят в конкурса ще бъде обявен на 4 февруари в ефира на "На кафе". 

Още информация за участниците в конкурса може да видите във видеото от предаването. 

Tурнирът Sofia Open 2019 ще се състои от 3 до 10 февруари в Арена Армеец и ще се излъчва директно по DIEMA XTRA, както и в стрийминг платформата PLAY DIEMA XTRA.