Темите и гостите в сутрешния блок в петък от 6.20 ч. по NOVA

"Здравей, България" в петък разглежда темата: Военен спаси възрастен мъж от горящата му къща. Срещата на двамата - само по NOVA. В предаването ще видите още: 

Сметка от 1100 лева за ток получи жена, живееща на площ от 40 кв. метра. Каква е причината?

Проверка на NOVA, след като невръстно момиче роди второ дете: само за година непълнолетните родилки в ломската болница са 24. Ще се промени ли притеснителната тенденция?

И още...министърът на труда и социалната политика Бисер Петков за закрилата на децата, борбата срещу насилието вкъщи и грижата за хората в неравностойно положение.

Деца-агресори се срещат със своите жертви. Кое е училището, предприело необичайната мярка?

Ден преди храмовия си празник, църквата "Св. Атанасий” осъмна с анонимно дарение от 2 хиляди лева. Чудо или традиция са щедрите дарове?

Многократно обиран човек реши да продаде бизнеса си. Разказваме историята на злополучния бизнесмен.

История от "Темата на NOVA": на всеки 100 хиляди души в България почти 2 000 са психично болни. Кои са трудностите пред самотниците в риск?

Тенисист номер 1 в света пристига в София. Новак Джокович ще е сред зрителите на турнира Sofia Open. Петя Желева ни среща с чичото на тенис звездата, който е наш гид в Монако.

8-годишно момиче от Силистра прочете 111 книги само за година. Коя е младата любителка на книгите и защо те са любимото ѝ занимание?

Коментирайте темите на Facebook страницата на предаването, а отговорите на въпросите ще научите само в "Здравей, България" в петък, 18 януари, от 6.20 ч. по NOVA. Дискусиите, коментарите и новините в "Здравей, България" можете да слушате и по Радио NOVA NEWS в София, Велико Търново и Кюстендил.