Най-интересното от подготовката и церемонията “Оскар“ с едни от най-големите родни звезди на живо само в ефира на NOVA и KINO NOVA

Най-дългоочакваното събитие във филмовите среди – връчването на наградите "Оскар" за 2019, ще бъде предавано директно в ефира на KINO NOVA на 24 февруари 2019 година след полунощ като финал на традиционната кампания на канала “Треска за Оскари“.

Специално студио “Треска за Оскари: Голямата нощ“ ще даде възможност на кино феновете да станат свидетели на подготовката на церемонията и да се срещнат с най-успешните българи в Холивуд - Тео Ушев, Димитър Маринов, Владимир Тодоров. Ясен Дараков ще се включи с ексклузивни интервюта от червения килим минути преди началото на церемонията в Долби Тиътър. Гости в студиото ще са едни от големите имена на българското кино, които ще коментират кино събитието на годината: Теодора Духовникова, Асен Блатечки, Калин Врачански, Силвия Лулчева, Васил Бинев. С прогнози и още любопитни детайли от кухнята на звездите ще се включат и още много любими лица.

Водещи на студиото ще са Мариян Станков - Мон Дьо и Ива Софиянска-Божкова. “Изненадани сме, че “Зелената книга“ и “Роди се звезда“ не получиха повече номинации. По време на студиото очаквайте да бъдем горещи, ексклузивни и с най-интересното от червения килим. Вълнува ни кой ще си тръгне с малкото златно човече в голямата нощ на киното. "Оскарите" са като конно състезание, само че с по-атрактивни състезатели и залози“, коментират Ива Софиянска-Божкова и Мариян Станков – Мон Дьо.

Студиото “Треска за Оскари: Голямата нощ“ ще започне по NOVA в 22.45 ч., след което в 23.30 ч. ще се пренесе в ефира на филмовия канал KINO NOVA, за да посрещне старта на дългоочакваната церемония, която ще определи победителите в тазгодишното издание на престижните награди “Оскар“.

Кои ще са отличените от Американската академия за киноизкуство – предстои да разберем съвсем скоро, а дотогава зрителите ще могат да проследят най-интересните моменти от подготовката с ексклузивни интервюта и репортажи по NOVA и да гледат по два оскарови филма всяка вечер в прайм тайма на KINO NOVA.