Гледатйте "Любовна магия” от 12.30 ч., премиерата "Сватбен безпорядък" от 14.15 ч. и "Нора Робъртс: Далече на север" от 16.00 ч.

Неделен следобед изпълнен с романтика и емоции очаква зрителите днес по NOVA. В 12.30 ч. романтична комедия "Любовна магия" ще пробуди непознати чувства в холивудския актьор Райън Макпартлин, познат на зрителите с ролите си в хитовите поредици “Чък”, “От местопрестъплението: Маями” и “Подли камериерки”. Райън се превъплъщава в Мат - чаровен и успял бизнесмен, изправен пред труден избор. За да спаси семейния бизнес, той се съгласява на уреден брак с приятелката си от детските години Лизи. На едно парти за Хелоуин обаче той се запознава със Сара и именно тази среща е на път да преобърне житейските планове на Мат…

В 14.15 ч. пък зрителите ще могат да се насладят на премиерната за българския ефир романтична комедия "Сватбен безпорядък". В нея Ели (в ролята влиза известната актриса от филма "Деца шпиони" Алекса ПенаВега) усилено планира сватбата на сестра си, която ще се състои в красив курорт на плажа. Младоженците обаче ненадейно изчезват и Ели и бившият ѝ приятел Грег (Джеръми Гуибалт), който се оказва в ролята на кум, правят всичко възможно да спасят сватбата. Междувременно искрите помежду им има шанс отново да пламнат...

Сюжетът на "Нора Робъртс: Далече на север" от 16.00 ч. пък ще се развие около историята на полицая Нейт Бърнс (Еди Сибриан), който приема нова работа в Аляска, опитвайки се да преодолее шока от смъртта на своя партньор в Балтимор. Там той среща Мег (Лиан Раймс) и започва обещаваща връзка с нея, но много скоро идилията е нарушена заради убийството на баща ѝ.

Не пропускайте развръзката в семейния филм “Любовна магия” от 12.30 ч., премиерната за българския ефир романтична комедия “Сватбен безпорядък" от 14.15 ч. и "Нора Робъртс: Далече на север" от 16.00 ч. по NOVA.