Гледайте новите епизоди от 11 февруари, понеделник, от 00.30 ч.

Историята на хитовата медицинска драма "Нощна смяна" продължава с премиерен и последен 4-ти сезон от 11 февруари, понеделник, 00.30 ч. Какви ще са новите приключения на колоритните доктори и сестри от болница "Сан Антонио Мемориал" и каква ще бъде развръзката на финала, зрителите ще могат да проследят в премиерните епизоди от понеделник до петък по NOVA.

Хитовата поредица проследява живота на екип бивши военни доктори, които работят нощна смяна в Спешното отделение на болница "Сан Антонио Мемориал". За тях всеки ден е битка между усилията по спасяването на животи и препятствията при управлението на болницата. Рисковете, които поемат, се движат на границата между героизма и импулсивността, но винаги си струват.

В премиерния сезон екипът ще се изправи пред последиците от своите решения. В Сирия Ти Си ще разбере, че страданието няма граници и ще насочи влечението си към хаоса към спасяването на човешки животи. В Тексас д-р Джордан Алекзандър ще се бори да спаси спешното отделение, докато лекува още ветерани и военни. Сержант Скот Клеменс пък ще се сблъска с трудности в личния си живот, но това няма да му попречи да се впусне смело в професионалния си живот.

Тези и още много интересни обрати предстои да видят зрителите на NOVA в премиерните епизоди на "Нощна смяна". Не пропускайте началото на 4-ти сезон на 11 февруари, понеделник, от 00.30 ч.