Не пропускайте щедрото предаване и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA

Вергиния Георгиева финишира първа в играта “На крачка от късмета“ и се поднови със страхотен автомобил Fiat Tipo в шоуто на Национална лотария на 9 февруари по NOVA. Щастливката е от град София и изпита невероятните емоции в предаването благодарение на квитанция от играта “Лото 6 от 47“.  “Играя всеки ден с едни и същи числа. Печелила съм 4000 лева. Купих си кола, но сега съм дошла за тази“, каза късметлийката в началото и сякаш предизвика късмета. 

Играта беше изключително оспорвана, но Вергиния извоюва победата благодарение на монети с номера 9 и 5, избрани от конкурентките ѝ. “Чудесно се чувствам, благодаря. От новогодишната питка ми се падна късметче, че ще карам нова кола“, каза развълнуваната победителка.

Сейфовете се погрижиха за бюджета на Пламен Петров от Варна и Елена Дангова от село Момина Клисура. Пламен победи и получи възможността да утрои печалбата си в размер на 18 000 лева. Неговата опонентка си тръгна с 9500 лева. Макар че започна със символ за утрояване, след това участникът попадна на два хикса, които разделиха печалбата му наполовина и го изпратиха с 9000 лева.

Цецка Петкова от град Враца триумфира на финала и игра за мега джакпота в размер на 2 400 000 лева в Национална лотария. Цецка е на 49 години. Работи като шивачка. Участничката се изправи пред сферите, а две верни предположения й донесоха 15 000 лева. Четвъртата сфера я изненада много приятно, като й осигури 5-дневна почивка за двама в Тайланд като бонус печалба.

След емоциите около чудесната изненада Цецка продължи с още четири верни предвиждания, а сумата ѝ нарасна на 40 000 лева. Страхотната ѝ игра беше белязана от грешка и тя предпочете да не рискува, като се отказа.  Късметлийката ще похарчи част от парите за абитуриентския бал на сина си и неговото последващо образование.

Не пропускайте щедрото предаване и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA.