Припомнете си предизикателството на модела днес от 18.00 ч. по NOVA

Носителката на титлата “Мисис България Глоуб” Мариана Маринова попада в царството на овцете в епизода на “Мис Пепеляшка” днес от 18.00 ч. по NOVA. Блондинката, която организира конкурса “Мис Силикон”, се отправя към село Любеново, където ще я посрещнат над 200 овце. Тя ще запретне ръкави за приготвянето на празнична гергьовска трапеза, което обаче няма да се окаже лесна работа. Миската трябва да усвои куп фермерски умения, някои от които толкова екстремни, че със сигурност биха изплашили доста мъже. За три дни Мариана Маринова се превръща в истинска господарка на стадото и ще докаже, че овца миска не плаши. 

От другата страна на експеримента “Мис Пепеляшка” една жена, свикнала да е на крак от сутрин до вечер, ще открие нов смисъл в тези думи. Борислава ще има строга фитнес програма и сериозни предизвикателства като това дали да си направи татуировка. Тя ще има възможност да изпробва всички модерни за градските момичета екстремни спортове – от канго джъмпс до това да яхне вълните с уейкборд. Традиционните разкрасителни процедури няма да имат желания резултат, а неочаквано предложение напълно ще изненада героинята на финала. 

Миската или Пепеляшка ще се справи по-добре с възложените задачи? Коя ще се откаже и коя ще издържи геройски до края? Припомнете си в “Мис Пепеляшка” тази неделя от 18.00 ч. по NOVA.