Новият български сериал ще направи своя дебют в телевизионния ефир в 22.00 ч. по NOVA

Броени минути преди премиерата на българската криминална драма "Дяволското гърло" в телевизионен ефир, най-големите кино фенове и актьори имат възможността да гледат първия епизод на продукцията на голям екран. В 22.00 ч. пък всички зрители ще могат да го видят по NOVA. 

Снимки от гала премиерата може да видите в галерията ТУК

"Много се радвам, че първата среща на зрителите с "Дяволското гърло" ще бъде тази вечер! Героинята ми е специален агент Мия Язова. Тя е много бойна, еманципирана, силна и драматична жена. Крие някъде дълбоко в себе си своите тайни. Изключително вълнуващ персонаж", разказа Теодора Духовникова, която зрителите ще видят в една от главните роли в криминалната драма. 

Владо Карамазов: "Дяволското гърло" ще бъде събитие

"Беше голямо предизвикателство да изберем къде да се спрем след всички красоти, които видяхме", пък сподели за снимките в Родопите един от режисьорите на българския сериал Димитър Димитров. 

По темата

"Дяволското гърло" разказва историята на криминално разследване на серия мистериозни убийства, които се случват в тази област. В него има всичко, което вълнува българите – криминални случаи, мистика, любов, предателство, отмъщение, значими социални теми, каквито са бежанският въпрос, съжителството на различни етноси на една територия, магическата сила на планината.

Валери Йорданов: В "Дяволското гърло" ще има много изненади

За създаването на криминалната драма цялата продукция е изнесена в Родопите за близо 2 месеца и е снимана в Смолян, Пампорово и целия регион. В главните роли влизат Владо Карамазов и Теодора Духовникова, а част от звездния каст на мащабната продукция са още Васил Банов, Валери Йорданов, Стоян Радев и Лидия Инджова. Креативен продуцент и сценарист е Иван Спасов, режисьори - Павел Веснаков и Димитър Димитров, режисьор по монтажа - Виктория Радославова, а оператори са Мартин Балкански и Борис Славков. В подкрепа на екипа от сценаристи е известният криминален психолог Росен Йорданов, който има основна заслуга за достоверността на историята.

Валери Йорданов: Героят ми в "Дяволското гърло" е бил от другата страна на закона

Не пропускайте старта на криминалната драма тази вечер от 22.00 ч. по NOVA 

Актуални новини ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на “Дяволското гърло“ във Facebook