Гледайте комедиите “Бетовен става известен“ от 13.00 ч. и “Кънки с остър връх 3: Преследване на мечтата” от 15.00 ч. днес по NOVA

На какво сте готови, за да осъществите мечтите си? Отговор на този въпрос с невероятни приключения и романтични преживявания, много смях и неочаквани обрати търсят филмите в съботния следобед по NOVA. От 13.00 ч. най-известният санбернар в света на киното се завръща в комедията “Бетовен става известен“. В шестата част от поредицата компания на популярното куче правят цяла плеяда като Джонатан Силверман, Стивън Тоболовски, Еди Грифин, Мойсес Ариас и Дженифър Финигън, а режисьор на лентата е Майк Елиът. Историята в комедията отвеждат Бетовен в нов дом. Макар дресьорът на животни Еди (Джонатан Силверман) да работи с много представители на фауната, той категорично не допуска домашни любимци вкъщи и не позволява на сина си Били да задържи симпатичното улично куче Бетовен и семейството му от малки. Когато похитители на кучета открадват звездата на филма, по който работи Еди, шефовете на студиото бързо трябва да й намерят заместник и неочаквано избират огромното четириного за следващата голяма звезда. С шумните си лудории и влюбчива натура, Бетовен спечелва не само Холивуд, но и сърцето на Еди.

Кино маратонът продължава в 15.00 ч., когато Кристи Карлсън Романо се завръща в култовата си роля на Джаки Дорси в романтичната комедия “Кънки с остър връх 3: Преследване на мечтата”, за да предаде щафетата на новите попълнения в звездния каст на лентата - Мат Лантър и Франча Райса. В третата част от популярната кино поредица на талантливия фигурист Зак му предстои едно от най-важните състезания, но партньорката му на леда претърпява злополука и се отказва от надпреварата. Тогава Зак среща Александра, която се съгласява да му партнира в оспорваното състезание, като двамата стават все по-близки.

Не пропускайте развръзките в комедиите “Бетовен става известен“ от 13.00 ч. и “Кънки с остър връх 3: Преследване на мечтата” от 15.00 ч. днес по NOVA.