Темите и гостите в сутрешния блок в понеделник от 6.20 ч. по NOVA

20 лева, автограф, или благодарност... Какво подава на КАТ-аджиите човекът от клипа и могат ли камерите да спрат подкупите на улицата?

Как думата „кучка“ влезе в предизборната риторика? И още – ще преодолее ли ГЕРБ апартаментната тема с кандидатите си за евродепутати?

На живо: протест пред турското посолство след репликата на турския външен министър, че е оказал натиск над София за закона за вероизповеданията.

Храни с изтекъл срок на годност на пазара. Предлагат ли ни търговците стари продукти на щанда? Проверка в „На твоя страна“.

Нелеп инцидент възмути племенницата на Левски. Мъж падна от Моста на влюбените, никой не му помогна! Разказ от първо лице на Христина Богданова, станала свидетел на случая.

Ледена епоха в овощните градини. Ще останем ли без български вишни и череши?

И още – инспектори отнесоха изкуствената трева на семейство, объркаха я с боклук. Очаквайте „Пълен абсурд” с Румен Бахов.

Минус или плюс? Какви градуси ни чакат през април? Прогнозата на климатолога Георги Рачев.

От Париж с любов....Кой и защо пожела да се ожени за символа на Франция – Айфеловата кула? Разказва Петя Желева.

Коментирайте темите на Facebook страницата на предаването, а отговорите на въпросите ще научите само в "Здравей, България"  в понеделник, 1 април от 6.20 ч. по NOVA. Подробности четете на сайта Nova.bg. Дискусиите, коментарите и новините в "Здравей, България" можете да слушате и по Радио NOVA NEWS в София, Велико Търново и Кюстендил.