Премиерата предстои следващата седмица на сцената на Народен театър „Иван Вазов“

В какво сме се превърнали и в какво вярваме? Едно вълнуващо пътуване в човешките дълбини предстои на сцената на Народния театър „Иван Вазов“ с постановката по романа на Достоевски „Братя Карамазови“.

В предаването „Събуди се“, на живо от генералната репетиция на постановката, Владо Пенев сподели в каква роля ще се преобрази и с кого ще си партнира на сцената.

„Ще изляза на сцената с голяма част от най-добрите артисти на Народния театър. Това е една суперпродукция с невероятна сценография и със силно въздействаща музика. Надявам се, това което ще предложим, да бъде интересно на зрителите. Защото постановка по роман на Достоевски не е нещо, което се случва всеки ден. Още повече в нашето забързано време, което е твърде комерсиално и твърде консуматорско. Все по-рядко си задаваме въпроса – има ли Бог или няма? А Достоевски се занимава с такива основополагащи въпроси и мисля, че представлението ще бъде много интересно и вълнуващо за зрителите.“

Повече за премиерата на постановката „Братя Карамазови“, чийто режисьор е македонецът Деян Пройковски и в която участват още любимците на публиката Деян Донков и Жорета Николова, вижте във видеото на „Събуди се“.

Гледайте „Събуди се" всяка събота и неделя с водещи Мартина Ганчева и Мира Иванова от 8.00 ч. по NOVA.