Музиканти, изпълнители и актьори ще спечелят телевизионните зрители с кулинарни умения в новите епизоди на „Черешката на тортата“ - всяка делнична вечер в ефира на NOVA

Музиканти, изпълнители и актьори ще спечелят телевизионните зрители с кулинарни умения в новите епизоди на „Черешката на тортата“ - всяка делнична вечер в ефира на NOVA. Тази вечер кулинарната надпревара започва рапърът Явор Янакиев – 100 кила, който ще изненада гостите със здравословна веган вечеря. Във вторник в кухнята влиза красивата поп дива Неделяна. Въпреки скромния ѝ опит в кухнята, тя залага на късмета на начинаещия, а и на помощник – нейна приятелка.

Италиански кулинарни изкушения от Мариян Вълев и „златните момичета” в „Черешката на тортата”

Трети домакин в кулинарното дерби е младата оперна певица Мила Михова. Тя посреща гостите в дома си, където ги смайва с кулинарни умения и изобилие на вкусна храна. Четвъртият домакин в „Черешката на тортата“ е Диян Савов, по-известен като – DJ Dian Solo от Deep Zone Project. Той кани гостите на кулинарно пътуване в „дълбоката зона“. В петък в кухнята се вихри актрисата Станислава Николова, позната на зрителите като Катя Григорова от сериала „Господин Х и морето“. За своята вечеря талантливата дама залага на традиционни български ястия и разбира се, влага щипка артистичност при приготовлението им.

Испански кулинарни изкушения от Славея Сиракова в „Черешката на тортата“

Кой от домакините ще заслужи плакета и адмирациите на шеф Иван Манчев, гледайте в новите епизоди на  „Черешката на тортата“ всяка делнична вечер от 20.00 ч по NOVA.