Вълнуващата кулинарна надпревара продължава тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

След като вчера рапърът Явор Янакиев – 100 кила, получи 38т., тази вечер от 20.00 ч. по NOVA домакин в „Черешката на тортата” е красивата поп дива Неделяна.

Въпреки скромния ѝ опит в кухнята, тя залага на късмета на начинаещия, а и на помощник – нейна приятелка. Тя ще приготви за гостите си - рапъра Явор Янакиев – 100 кила,  оперната певица Мила Михова,  Диян Савов, по-известен като – DJ Dian Solo от Deep Zone Project, и актрисата Станислава Николова, позната на зрителите като Катя Григорова от сериала „Господин Х и морето“ – домашна питка, тиквички, лаврак върху бананов лист и уникална салата с ягоди.

Много смях и ароматни ястия в новите епизоди на „Черешката на тортата“

Чаровната Неделяна приятно ще изненада гостите си с екзотично меню и напитки и ще вдъхнови 100 кила и DJ Dian Solo да изпеят "най-неромантичната" рап песен, която развеселява всички и създава неповторима атмосфера. А известният рапър ще разкаже кога ще има нова песен и какво мисли за Ицо Хазарта.

Каква емоционална изненада е приготвила домакинята за гостите си? Гледайте в новия епизод на „Черешката на тортата" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.