Гледайте забавната история „Куче футболист: Еврокупата “ от 13.00 ч. и романтичната лента “Синята лагуна“ от 14.50 ч.

Интересни герои и невероятни приключения очакват зрителите във филмите в съботния следобед по NOVA. От 13.00 ч. едно куче с невероятни заложби ще провокира жителите на малко градче в забавната история “Куче футболист: Еврокупата”. Филмът е продължение на успешна лента от 1999 година. Втората част разказва историята на малко момче, което живее само с баща си, след като майка му умира в трагичен инцидент. В новия си дом малкият герой се сприятелява с куче, което има фантастичната способност да играе футбол. Ще успеят ли бащата и синът да обединят сили и да стигнат до победа, която ще помогне на градчето, в което живеят? 

В 13.00 ч. приключенията в ефира ще ни заведат в “Синята лагуна”. В романтичния филм, екранизация на популярната книга на Хенри Де Вер Стакпул, героите на Брук Шийлдс и Кристофър Аткинс попадат на самотен остров и трябва да оцелеят сами в дивата природа. Докато се надяват някой да ги спаси, двамата откриват, че телата им се променят и се заражда една естествена и романтична любов. Дали ще се справят с всичките предизвикателства на дивата среда двамата герои? И ще останат ли влюбени до края на историята?

Не пропускайте развръзката във вълшебното приключение „Куче футболист: Еврокупата “ от 13.00 ч.” и приключенската лента “Синята лагуна” от 14.50 ч. днес по NOVA.