Станка Крушарска ще заеме позицията Финансов директор, а Стефана Здравкова - прокурист на Нетинфо

Екипът на Нова Броудкастинг Груп (НБГ) и Нетинфо се увеличава с двама утвърдени професионалисти - Станка Крушарска, която ще заеме позицията Финансов директор и Стефана Здравкова като прокурист на Нетинфо. С доказаните си мениджърски качества и опит, вярваме, че те ще имат ценен принос за развитието на компанията.

Станка Крушарска е с 14 години опит областта на корпоративното банкиране, като последните пет е заемала длъжността Директор Дирекция „Корпоративно банкиране“ в Банка Пиреос България. Преди това е работила в Банка ДСК  и Хеброс Банк.

Новият прокурист на Нетинфо Стефана Здравкова има богат опит в развитието на устойчиви бизнес модели, предимно в технологични компании. НБГ ще разчита на нейната експертиза и висок професионализъм за запазване на лидерската позиция на Нетинфо на пазара в България и за постигане на бизнес целите на компанията.

Преди новото й назначение Стефана Здравкова е била Директор за България на eMAG, а между 2008 и 2015 г. последователно е била Директор „Продажби“ на Logitech Europe и Toshiba Europe в България. Професионалната й биография включва още мениджърски позиции в компаниите Siemens Mobile и XEROX Bulgaria.

С решение на Съвета на директорите на Нетинфо Христо Христов е освободен  от позицията Изпълнителен директор. Нова Броудкастинг Груп оценява постиганото от него и му благодари за работата в компанията.

За Нетинфо

Нетинфо, част от Нова Броудкастинг Груп, достига до 75% от интернет потребителите в страната. Месечно сайтовете на Нетинфо сe посeщават от над 3 млн. онлайн потребители. В портфолиото на компанията са някои от най-големите и посещавани български сайтове: АБВ Поща, Vbox7.com, Vesti.bg, Dariknews.bg, Nova.bg, Sinoptik.bg, Edna.bg, Gong.bg и много други. Те предоставят разнообразно съдържание и възможност за мобилност за потребителите във всеки един момент от ежедневието им. Най-големите платформи на компанията влизат в Топ 5 на най-посещаваните сайтове в България. 

За Нова Броудкастинг Груп

Нова Броудкастинг Груп e една от най-големите мултиплатформени медийни и технологични компания в България. Развива се изключително динамично и предлага на клиентите и партньорите си голямо разнообразие от телевизионни канали, уебсайтове и дигитални платформи. NOVA е новатор в програмирането и пионер в налагането на много международни формати у нас. Подкрепата на българските филми и сериали се превърна в запазена марка на медията, а авторските уеб продукции и видео проекти допълват богатото портфолио на групата.
NOVA предлага на своите зрители силни новини и качествена публицистика. Новините на NOVA са най-предпочитаният източник на информация, според годишния доклад на Института за изследване на журналистиката „Ройтерс“ през 2018 година, а в класацията на информационните сайтове в България nova.bg е на първо място. Зад посланието “Довери се на опита” стоят едни от най-утвърдените и доказали се през годините журналисти с мисията да информират обективно.

Спортните канали и платформи на Нова Броудкастинг Груп предлагат достъп на зрителите и онлайн потребителите до едни от най-атрактивните първенства. Първият премиум платен спортен пакет на пазара DIEMA EXTRA осигурява богато спортно съдържание в общо 3 канала: DIEMA SPORT, DIEMA SPORT2  и TRACE SPORT STARS, а абонаментната стрийминг платформа PLAY DIEMA XTRA гарантира неограничен достъп до каналите на живо и в HD качество.