Предястия с италиански привкус и страхотна изненада с Йоана Захариева-Йоко тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Тази вечер от 20.00 ч. по NOVA домакин в „Черешката на тортата” е Йоана Захариева-Йоко. Тя е силно мотивирана да победи, понеже участва за втори път във формата.

Йоко си е приготвила дълъг списък за пазар и определено има лични симпатии при избора на хранителните магазини. Пазарува в кварталните магазинчета, където добре знае какво се предлага и дори е на „ти” с продавачите.

Бохемски дух и интересни рецепти тази седмица в „Черешката на тортата“

Разнообразни ядки, бейби спанак, пресни картофи, босилек и розмарин, ребърца са само малка част от  продуктите, които Йоанна слага в кошницата. „Хубавото е, че няма изненади”, споделя певицата.

Певицата приготвя крехки ребърца в марината по собствена рецепта, домашно фондю с три вида сирена за предястие и диетичен хляб от елда и лимец по рецепта на д-р Емилова. Десертът е любимият на синовете на Йоана и е приготвен с истинска любов. А салата е с италиански привкус.

Екзотичен дух на азиатска кухня с Доротея Толева в „Черешката на тортата“

Как Йоанна Захариева посреща гостите си и с какво ще ги изуми най-много? Как певицата е постигнала баланс между кариерата и семейството си? Ще оправи ли изненадата шока от десерта? Гледайте в новия епизод на "Черешката на тортата" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.