Гледайте „Мистериите на Аурора Тийгардън: Разплата“ днес от 16.00 ч. по NOVA

Неделя е, а това означава нова завладяваща криминална загадка с детектив Аурора Тийгардън. Този път любопитната и безстрашна библиотекарка ще се впусне в опасно и непредвидимо преследване на тайнствен убиец, който успява да всее смут сред жителите на китното градче. Развръзката на новия интригуващ случай зрителите на NOVA ще видят в премиерата на филма „Мистериите на Аурора Тийгардън: Разплата“ днес от 16.00 ч.

В тази част от поредицата Попи Уилсън е интернет сензация и стара семейна приятелка на Аурора Тийгардън, която се завръща в градчето, за да започне нов бизнес там. Но явно не всички са щастливи от това, тъй като съвсем скоро тя е намерена мъртва. Разбира се, Аурора отново трябва да разплете целия пъзел, за да стигне до уликите, водещи към опасния убиец.

На помощ й се притичват и останалите членове от книжния клуб „Истинска престъпност“. Детектив Тийгардън и приятелите й имат само едно желание - да разобличат виновника и да върнат спокойствието в малкото градче. Ала новият мистериозен случай се оказва неочаквано заплетен с цели четирима заподозрени и четири различни мотива за престъпление.

Не пропускайте развръзката на криминалната загадка в премиерата на „Мистериите на Аурора Тийгардън: Разплата“ – началото е този следобед от 16.00 ч. по NOVA.