Новите заглавия, за които може да гласувате в кампанията, вече са на сайта https://greatmonday.bg

Победителят във втората седмица на "Великият понеделник" е анимацията „Търсенето на Дори”.

Симпатичната и вечно забравяща рибка от "Търсенето на Немо" се отправя на свое собствено щуро приключение в анимацията "Търсенето на Дори". Дори внезапно си спомня, че има семейство, което вероятно я търси и потегля незабавно с приятелите си Немо и Марлин. Пътешествието ще промени живота и на тримата. Приятелите ще стигнат чак до престижния калифорнийски Институт по океанология, където Дори ще помоли за помощ трима негови обитатели – октопода Ханк, белугата-хипохондрик Бейли и Дестини – късогледа акула.

Дали приятелите ще я отведат до дома ѝ, или паметта на Дори завинаги е заличила спомените ѝ? Кои са нейните родители и къде се е научила да говори на езика на китовете? 

Любителите на качествените филми ще могат да направят своя избор на специалния сайт на „Великият понеделник“ https://greatmonday.bg. Освен че ще поемат контрола над ефира, зрителите по традиция ще могат да спечелят и много награди. Всяка седмица двама от гласувалите ще получат страхотни брандирани тениски, а в края на кампанията трима от всички дали своя глас по време на кампанията, ще се борят за големите награди.

Феновете могат да избират своя фаворит и на Facebook страницата на канала, а филмът, събрал най-много гласове, ще бъде излъчен следващия понеделник, 15 юли, от 21.00 ч. по KINO NOVA.

"Великият понеделник" дава възможност на феновете да избират заглавието, което да гледат всеки понеделник от 21.00 ч. по KINO NOVA. През лятото на 2013 г. властта за първи път бе дадена в ръцете на зрителите, а първият сезон на кампанията бе отличен с бронзова награда Effie в категорията "Медийна реклама".

Следете "Великият понеделник" в ефира на KINO NOVA и на Facebook страницата на KINO NOVA.