Темите и гостите в сутрешния блок от 7.00 ч. по NOVA

Момче на една година почина в болница, след като медиците 12 часа не успяват да му свалят температурата. Лекарска грешка или немарливост при лечение на летен вирус?

Жега в края на политическия сезон – за финансирането на партиите, машинното гласуване и сделката за Ф-16 – коментират Десислава Атанасова от ГЕРБ и Румен Гечев от БСП.

Как хакер открадна инстаграм профила на Симона – дъщерята на попфолк певицата Глория и после поиска откуп, за да го върне.

Един от шефовете на програмиста Кристиян Бойков с обвинение. Възможно ли е наистина да участвали в схема за кибер рекет над фирми и има ли как да се докаже това?

В „Пълен абсурд” с Румен Бахов – незаконен гараж препречва вход на жилищна кооперация.

Има ли бум на хранителните натравяния в морските ни курорти? Какво показа нашата проверка - в „На твоя страна”.

Как боксьорката Станимира Петрова, олимпийският шампион Петър Лесов, легендарният треньор Димитър Пенев и други наши спортисти се обединиха в обща кауза - да помогнат на жена от Ямбол да проходи.

Кой е френският изобретател, който ще опита да прелети Ламанша с реактивна раница?

Коментирайте темите на Facebook страницата на предаването, а отговорите на въпросите ще научите само в "Здравей, България" в четвъртък, 25 юли, от 7.00 ч. по NOVA. Дискусиите, коментарите и новините в "Здравей, България" можете да слушате и по Радио NOVA NEWS в София, Велико Търново и Кюстендил.

Редактор: Боряна Димитрова