Броени часове преди старта на „Маскираният певец“ сценаристът разкри любопитни детайли за най-новото шоу в студиото на „На кафе“

„Първо е важно да се знае, че в шоуто ще има елитни детективи. Шоуто е една голяма мистерия. Никой не знае кой участва, самите участници не знаят един за друг. Прилагаме драконови мерки за сигурност. Тайно подписваме договори, тайно се срещаме – квартири, градинки, офиси, тайно ги записваме. Въобще всичко е много тайно. Участниците са в едни уникални костюми, от които нищо не можеш да видиш. Гласът на самите участници се обработва със специални ефекти и когато пеят или се опитват да пеят. Трудно е да се отгатне кой е зад маската, защото не участват всички сетива. Маскираните участници са добре скрити, сами избират какво да пеят, но това не е музикален формат. Причината, корейците да изберат точно тази форма на изява на скритите участници, отчасти са самите особености на костюмите – някои от тях тежат над 100 кг.“, разказа Влади Априлов.

Мария Илиева, Гала, Ники Кънчев и Герасим Георгиев-Геро ще са детективи в „Маскираният певец“

„По света самите маски заживяват свой живот, защото това е шоу на самите маски. Всяка вечер в края на лайфа една маска ще пада – тази, която получи най-малко одобрение от зрителите. Както винаги всичко е в техните ръце. Така нареченият детективски панел не е жури, не коментира, просто умува и разсъждава. Очакваме разследвания, подготвили сме лъжливи пътеки и изненади за зрителите“, разкри Влади Априлов.

Още интересни истории за живота на Влади Априлов, гледайте във видеото на "На кафе".

Не пропускайте премиерата на мистериозното музикално шоу на 14 септември от 20.00 ч. по NOVA.