Иван Звездев е първият с паднала маска в шоуто на NOVA „Маскираният певец”. А Ники Кънчев е детектив в същото предаване.

Иван Звездев е първият с паднала маска, който беше скрит като Пауна в шоуто на NOVA „Маскираният певец”. А Ники Кънчев е детектив в същото предаване, който трябваше да познае кой се крие зад маската.

В края на шоуто, когато след голяма напрежение под маската на Пауна се оказа известният кулинар Иван Звездев, страстите на сцената и пред малкия екран бяха нажежени до червено. А NOVA отново постигна лидерска позиция в съответния часови пояс. Ето как двамата гости обясняват огромния зрителски интерес към шоуто и запазването на тайната до последно.

„Обяснявах пред близките, че съм с кемпера на ремонт, но много бързо ми се изчерпаха лъжите”, признава Иван Звездев.

Иван Звездев е първата знаменитост, разкрита в уникалното шоу „Маскираният певец“

„Наистина всичко е много голяма тайна. Нито екипът, нито семействата на участниците знаят кой се крие зад маските. Ако някой разбере, се обезсмисля цялото шоу. Има само десетина човека, които знаят имената на участниците. Как си тръгват след шоуто нямам представа”, допълва Ники Кънчев.

„Има една секретна врата зад студиата. Идваме с маска и си тръгваме с маска”, коментира Иван Звездев.

„Маскираният певец“ завладя българския телевизионен ефир

„Има много тайни около шоуто, които държим да останат такива. Но една мога да разкрия – как така, когато върви изпълнението на Пилето или на Пауна, ние коментираме от панела и изведнъж се появява неговата снимка? Ние имаме пред себе си таблети и пращаме чрез вайбър системата съобщения на екипа, те проверяват в картотеката и слагат снимката. Няма нищо нагласено. В американския формат е на запис, а тук е на живо”, разказва Ники Кънчев.

„С маската не виждаш нищо, защото се изпотяват стъклата и се спъваш, падаш, нямаш и право да говориш с никой, на мен ми падна дори коланът още преди да изляза и не мога да им кажа да ме закопчаят”, разкри Иван Звездев.

Още за тайните от „Маскираният певец” можете да видите във видеото на „Здравей, България”. Следете най-актуалните новини за предаването в страницата на NOVA и във Facebook.