„Ако знаех, че тембъра ми е толкова лесно разпознаваем, щях да преправя по-добре гласа си“, категоричен е той

Вече повече от 38 години обичаният Бате Енчо радва малки и големи от сцената и от телевизионния екран. Има зад гърба си стотици роли в театъра .В цяла България придобива популярност като водещ на детското предаване „Кой е по-по-най?“, което води в продължение на 20 години. Последното му превъплъщение е в ролята на Звездата в шоуто „Маскираният певец“, което напусна миналата събота.

Още една знаменитост в „Маскираният певец“ е разкрита

 „Маските са направени много професионално. Виждах идеално през очите на Звездата. Когато ми предложиха да участвам, не се колебах дълго. „Маскираният певец“ беше истинско предизвикателство за мен в професионален план. Много съм доволен, че ходих на уроци по пеене при вокален педагог. Най-много ми хареса предположението на Мария Илиева, че зад маската на Звездата се крие Криско“, разказва Бате Енчо.

Джулиана Гани е разкрита в мистериозното шоу „Маскираният певец“

„Не ми беше трудно да се скрия от близките си, защото те са свикнали с моите постоянни ангажименти, пътувания. Освен това съм мениджър на единствения детски развлекателен парк в България, където се грижа за артистичната програма. Малко по-трудно ми беше да избягам от работа, но в крайна сметка успях. Приятелите ми са ме разпознали веднага по тембъра на гласа и ми се похвалиха, че са писали в страницата на предаването във Facebook. Ако знаех, че ще им бъде толкова лесно, щях да преправя по-добре гласа си.“

Димо Алексиев се оказа Рицарят в „Маскираният певец“

Повече за впечатленията му от приключението „Маскираният певец“, както и много любопитни истории от преживяванията му по света, гледайте във видеото на „На кафе“.

Повече информация можете да откриете на официалната Facebook страница и Instagram профил на шоуто.