„Имах предчувствие, че ще издържа поне до третото предаване. Приех „инцидента" като знак“, споделя БИКЪТ

За шоуто „Маскираният певец“

„Подписвайки договора имах предчувствие, че ще издържа поне до третото предаване. Казах го и на момичето, което дойде при мен с документите. Защото всичко около шоуто беше много тайно. Срещахме се на разни всевъзможни места, само и само да запазим мистерията. Аз успях да я опазя до край. Така или иначе никой не подозираше, само някои от най-близките ми хора са ме разпознали. Изборът на песни беше много труден. 15 дни мислих какви песни бих могъл да изпълня, така че да се прикрия. Но шоуто не залага само на прикритието. Трябва да можеш да поднесеш на публиката някоя страхотна песен, за да можеш да продължиш напред“, разказва Фицата.

Спомени от последния лайф

„Преди да изляза на последния лайф, изпуснах маската в гримьорната и единият й рог се счупи. Казах си: Това беше! Но пък е много забавно да гледаш цялата публика през тези малки очета, които има маската на БИКЪТ, защото централно не се вижда нищо и трябва да изместиш главата си встрани“, споделя той Филип Аврамов.

Как ще се справи Фицата с цветното стрелково предизвикателство, което Гала му отправи, и какви любопитни истории ще разкаже за живота си и участието си в шоуто, гледайте във видеото на „На кафе“.