Гледайте новите филмови приключения в събота от 13.00 ч.

Днес от 13.00 ч. зрителите на NOVA ще могат да се насладят на приключенската филмова премиера „Макс 2“. Този път четириногият приятел е назначен в Белия дом, докато Бъч, кучето на тайните служби, е в отпуск. Там той среща Ти Джей, 12-годишно момче, което е син на президента.

Заради високия пост на баща си, той се опитва да се приспособи и да води нормален живот. По време на държавното посещение на руския президент и дъщеря му Александра, Ти Джей е помолен да я придружава по време на престоя й. Ти Джей се сприятелява с Александра, но когато попадат в беда, Макс идва на помощ!

Съботният следобед продължава със Салма Хайек, Кевин Джеймс и филма „Тежка категория“. Eкшън-комедията с начало от 14.50 ч., който разказва за 42-годишния учител по биология Скот Вос (Кевин Джеймс), бивш състезател по борба от колежа, който решава да поеме ново предизвикателство. Когато съкращения на щата заплашват да отменят заниманията по музика и да уволнят любимия на учениците преподавател (Хенри Уинклър), Скот решава да събера необходимите средства като участник в състезания по смесени бойни изкуства. Всички около него са на мнение, че е луд – най-вече чаровната медицинска сестра Бела (Салма Хайек). С течение на времето Скот става все по-отдаден на новото си занимание и постепенно се превръща в сензация, която сплотява цялото училище.

Не пропускайте днес филмовото забавление по NOVA с премиерата на „Макс 2“ от 13.00 ч. и „Тежка категория“ от 14.50 ч.