Сред изненадите на вечерта – нова маска влиза в мистериозното шоу

Едно от най-гледаните предавания тази есен – „Маскираният певец“ - се раздели с още една известна личност. След три рискови вокални битки снощи, Шапката не успя да се пребори за зрителския вот. Под маската се оказа Къци Вапцаров, което изненада не само зрителите в залата и пред екрана, но и детективите. Никой от тях не успя да разпознае Вапцаров, което още веднъж показа каква сензация е това шоу. В последната си изява на сцената на шоуто той бе подготвил тематичната песен „Шапка ти свалям“ на Криско. От шоуто зарадваха феновете с още една голяма изненада – на финала на предаването ще видим отпаднал участник с изцяло нова маска.

Десета серия двубои в "Маскираният певец"

Къци Вапцаров е актьор, режисьор и телевизионен водещ на развлекателни предавания. Започва телевизионната си кариера в шоу „Невада“, от където мнозина помнят и обичаната от зрителите на NOVA Гала. Вапцаров е участвал и в две издания на VIP Brother през 2012 и 2015 година.

Бухалът не успя да влезе в топ 7 на маските в „Маскираният певец“

„Много образи имитирах в това шоу. Гледах ги в интернет – Криско, Рафи, Мариан Вълев и др. Стараех се да имитирам не само пеенето, но и жестовете им. Това е едно страхотно шоу и искам да благодаря на продуцентите за поканата. Аз не бях пял от много време. Мислех си, че ще е доста по-леко, но като видях останалите таланти ми се наложи да се стегна. Успях да изненадам и самия себе си“ сподели Вапцаров от сцената, веднага след като свали маската на Шапката. „Яд ме е само, че няма да успея да изпея всички песни, които си бях измислил“ добави шоуменът, което провокира водещите да се заинтересуват коя щеше да е следващата песен, която Шапката щеше да изпълни на сцената. „Бях си подготвил Queen – Somebody to love,” каза Къци, а Димитър Рачков и Васил Василев- Зуека го помолиха да изпее поне малка част от подготвената с толкова старание песен. Повече за участието на Къци Вапцаров в шоуто зрителите ще научат в понеделник, 18 ноември, когато той ще бъде ексклузивен гост в „Здравей, България“.

Прея: Всяка седмица адаптирах песните си в „Маскираният певец” спрямо това, което хората пишат в социалните мрежи

Броени седмици ни делят от грандиозния финал на най-мистериозно шоу в българския телевизионен ефир. Следващата събота предстои да видим талантливите изпълнения на Кукерът, Розата, Пчелата, Принцесата, Гарванът и Пилето. Кой от тях ще разкрие самоличността си решават само зрителите. Не пропускайте „Маскираният певец“ на 23 ноември от 20.00 ч. по NOVA.

Повече информация можете да откриете на официалната Facebook страница и Instagram профил и Tik Tok профили на шоуто.