На финала на мистериозното шоу „Маскираният певец” зрителите класираха на почетното трето място ПЧЕЛИЧКАТА – Маги Джанаварова

Любопитен факт е, че само Мария Илиева успя да разпознае кой се крие зад атрактивния й костюм. Маги гостува в „На кафе“ и сподели с Гала най-емоционалните моменти от участието си в шоуто и развесели панела на предаването с неподозирани истории от живота си.

„Особено в началото на шоуто, когато времето беше по-топло, свалях маската и от мен буквално течеше вода. Все пак си мисля, че моят костюм беше от най-леките. Единственото по-трудно за носене беше маската на главата. Бях пощадена като тегло на костюма. „Маскираният певец“ беше страхотно предизвикателство за мен, защото се стараех да не бъда себе си, но в същото време това си бях аз. Поведението ми на сцената е такова, каквото е и вкъщи. Аз съм щура и игрива, по цял ден танцувам, слушам музика, забавлявам се с моя приятел. Всички специфични жестове, стъпки и поведение, които ПЧЕЛАТА показваше на сцената, измислих самичка. Преживяването беше жестоко. Първият човек, който се досети, че участвам в шоуто, беше майка ми, която след втория лайф ме попита: Ти къде беше снощи? Отговорих й, че съм била на участие.“

Маги Джанаварова от „Маскираният певец”: Обожавах костюма на Пчелата

„Имаше един човек, който много ме тормозеше с любопитството си – най-добрата ми приятелка Нора Караиванова, която след петия лайф ми каза: „Не мога да повярвам, че от толкова време обсъждаме „Маскираният певец“, а ти не си ми казала, че участваш.“ Попитах я защо смята, че участвам. И оттам се започна едно постоянно звънене по телефона“, разказва Маги.

Една интригуваща история с оси, откровено за борбата със собствените страхове, за един незабравим рожден ден и как се справи Маги с предизвикателствата „Рапирай като 100 Кила“ и „Игра на ластик“, гледайте във видеото на „На кафе“.