Не пропускайте да видите кои са поредните новобогаташи в шоуто Национална лотария тази вечер от 19.30 ч. по NOVA.

Пореден милионер ще прекрачи прага на щедрото предаване Национална лотария тази вечер, 18 януари, от 19:30 часа по NOVA. Захари Бахаров и Рая Пакова ще посрещнат Асен Найденов от София, който спечели джакпота от 2 000 000 лева, включващ къща, спортна кола и 10-дневна почивка за двама в Дубай в играта „Лото 6 от 47“. Щастливецът е 42-ият милионер на Национална лотария.

Нови участници ще се впуснат в игри за повече от 2 500 000 лева. В студиото ще бъде късметлийката Емине Ходжова от Велинград, която си спечели директно участие в шоуто от билет „3 000 000 JACKPOT“. Предстои да разберем в коя игра ще я отведе късметът и с каква печалба ще тържествува.

И тази събота Захари Бахаров ще връчи ключовете за чисто нов автомобил на поредния победител в играта „На крачка от късмета“. Сейфовете очакват двама участници, които ще се борят за максимална печалба от 84 000 лева. Големият финалист в играта „МЕГА ДЖАКПОТ“ ще има шанс да играе за внушителен джакпот, достигащ 2 400 000 лева.

Освен милионерът Асен Найденов, своите чекове ще получат редица щастливци, които също имаха късмет с билетите и игрите през последните дни.

Не пропускайте да видите кои са поредните новобогаташи в шоуто Национална лотария тази вечер от 19.30 ч. по NOVA.