Не пропускайте щедрото шоуто и следващата събота от 19:30 часа по NOVA

Нови късметлии се впуснаха в игрите на щедрото предаване Национална лотария на 18 януари по NOVA и си спечелиха страхотни печалби.

Рашо Рашев от Търговище победи в играта „На крачка от късмета“ и си осигури чисто нова кола Fiat Tipo. Участникът тържествува на финала благодарение на монети с номера 5, 3, 11 и 12. Захари Бахаров му връчи ключовете и той веднага се настани в новата си придобивка заедно със своята дъщеря и приятеля ѝ, които му стискаха палци по време на играта. „Автомобилът ми харесва много“, каза с усмивка Рашо, който се забавлява в шоуто благодарение на билет „Мед от злато“.

Чавдар Славчов от София победи в играта „Сейфове“ и грабна 20 000 лева. Късметлията участва в щедрото предаване с помощта на билет „Коледни желания“. Негова опонентка беше Емине Ходжова от Велинград, която си спечели директно участие в шоуто от билет „3 000 000 JACKPOT“. Тя си тръгна със сумата от 8500 лева.

Валентин Иванов от Стара Загора стана финалист в играта „МЕГА ДЖАКПОТ“ и получи шанс да играе за джакпот, достигащ 2 400 000 лева. Късметлията победи конкуренцията и стигна на финала благодарение на числото 44. „Колелото на късмета“ спря на сектор със сумата от 200 000 лева. 

Валентин си спечели 20 000 лева с една грешка и предпочете да се откаже. Късметлията е на 51 години. По професия е електромонтьор. Той беше в студиото заедно със своята съпруга и дъщеря им. С печалбата Валентин ще отиде на почивка и ще обзаведе апартамента на дъщеря си.

Не пропускайте щедрото шоуто и следващата събота от 19:30 часа по NOVA.