Гледайте романтичната драма „Кънки с остър връх: Огън и лед” от 15.00 ч.

Франсиа Райса се завръща на ледената пързалка в романтичната драма „Кънки с остър връх: Огън и лед” тази събота от 15.00 ч. по NOVA. Франсиа отново е във вихъра си на леда, доказвайки, че не е забравила уменията си от спортната ѝ кариера като фигуристка. Този път неин партньор е определеният за „най-сексапилен канадски актьор” Бредън Фер, който също се справя блестящо на пързалката. 

Франсиа Райса отново влиза в ролята на Алекс Делгадо, чиято кариера на фигуристка рязко прекъсва, след като партньорът й на леда и в живота получава контузия. След като връзката им приключва, Алекс престава да се състезава и започва да преподава. Тогава се появява сексапилният Джеймс Макинси, който отдавна мечтае да стане партньор на Алекс. Не съществува момиче, което може да откаже на Джеймс, Алекс може би е първата. Но Джеймс успява да я амбицира и да я предизвика като никой друг и нейният борбен дух се завръща. Тя приема да стане негова партньорка и двамата започват тежка тренировъчна програма.

Но дали страстта им ще разруши шанса на Алекс отново да грабне златото? Ще разберем в  романтичната драма „Кънки с остър връх: Огън и лед” тази събота от 15.00 ч. по NOVA