Гледайте „С аромат на любов“ от 12.30 ч. и „Перфектната булка: Сватбен звън“ от 14.15 ч.

С наближаването на пролетта идва и любовта. Ефирът на NOVA ще зарадва любителите на романтичния жанр с премиерата на две филмови истории днес след обедната емисия новини. 

Вълнуващата програма започва с романтиката „С аромат на любов“ от 12.30 ч. Лентата е от 2019 и е режисирана от Матю Дайъмънд, а участие в нея взимат Сара Ру, Джордан Бриджис, Аиша Дюран и др.

Действието се развива в разцвета на пролетта. Време, в което Вики се е заела с тежката задача да спаси общинската градина от идеята на предприемач да построи жилищна сграда на нейно място. През този сезон обаче не се разлистват само цветя, цъфти и нова любов.

Следобедът ще продължи с премиерата на вълнуващия разказ от 2018 „Перфектната булка: Сватбен звън“. В него Моли организира нестандартни часове за младоженци, комбиниращи йога и предбрачни упражнения между бъдещите партньори, а приятелят й Ник е бивш сватбен фотограф. Ще повторят минали грешки или ще осъзнаят, че единствено любовта им има значение за тях? Зрителите могат да проследят днес от 14.15 ч.

В ролите влизат Паскал Хатън, Каван Смит, Лиан Лап, Марк Дакаскос и др. Режисьор е Алекс Райт.

Не пропускайте да станете част от историите на новите герои в премиерните филми „С аромат на любов“ от 12.30 ч. и „Перфектната булка: Сватбен звън“ от 14.15 ч.